söndag 2 februari 2014

Handgjorda kort på beställning

Hittade bilder på två kort jag gjorde på beställning för snart två år sedan =) Det är så himla roligt att kunna hjälpa till att göra personliga kort! Ofta får jag ett tema, färger och text som jag utgår ifrån. Sen är det bara att låta kreativiteten flöda =P

Snart är våren här och jag blir alltid extra pysselsugen när solen börjar titta fram och dagarna blir längre. Hur känner ni? Är ni lika kreativa året runt eller har ni någon speciall årstid då ni får extra mycket inspiration?2 kommentarer:

  1. Själv är jag tvärtom! Efter att ha tokpysslat med julkort, julklappar och annat julpyssel är pysselsuget helt mättat efter jul. Vår och sommar brukar vara ganska okreativa och då blir det mer läsning istället, på gräsmatta och balkong. Någon gång i augusti-september brukar längtan efter hösten komma, kvällarna blir lite mörkare och jag vill krypa inomhus igen. Då brukar också pysselsuget vakna till liv igen och planeringen inför julens pyssel startar redan då. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. =) Ja, det flesta gillar nog att pyssla kring jul. Och visst gör jag det också. Men med ljuset på våren så kommer jag igång extra mycket. =)

      Radera