söndag 9 februari 2014

Randiga krukor med sprayfärg

Jag skrev för ett tag sen om glasflaskor som jag sprayat med guldfärg och som jag använder som ljusstakar. Nu har jag varit igång med sprayfärgen igen. Det som jag inte gillar med sprayfärg är att det luktar så mycket och att min balkong numera kommer skimra i guld och silver när vårljuset faller på. Men förutom det är det jättekul att spraya saker. Här har jag gjort randiga krukor i två steg. Först tejpade jag fält som jag sprayade silver. När det torkat tejpade jag över de silvriga fälten och sprayade gult. Dessutom lämnade jag lite ränder som fick vara vita. Jag använde maskeringstejp och det enda som är svårt med detta är att man får tänka till så att ränderna blir som man vill och i "rätt" färg!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar