onsdag 26 februari 2014

Krokar under tavellisten

Kom på en rolig idé; nämligen att sätta två små krokar under tavellisten i köket. Hittade krokarna i en "allt i allo-låda" med skruvar, spik och annat som jag fått av mina föräldrar. Har alla en sådan låda? Eller är det bara vi? =P...

Tänk på att kolla så att skruvarna du använder inte är för långa, så de kommer ut på ovansidan av listen.

Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska hänga i krokarna än. Men nu hänger där en ljuslykta som jag "nästan" gjort själv. Egentligen ska det sitta en lila glaslykta i den men ville ha något enklare. Så jag tog en vanlig genomskinlig lykta från Ikea och fäste tygtejp runt toppen.

Handduken på ena bilden är från Ekelund! Jag har tagit in en del produkter från dem till min lilla butik som jag har i min Salong. Älskar dem! Tänkte visa dem i ett annat inlägg. Så fina att ha i köket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar