måndag 6 januari 2014

Blommiga tags

Med små medel kan man göra underverk! En liten tag på ett paket kan betyda så mycket och speciellt om det är handgjord och unik. Man kan med fördel använda etiketter från kläder (de i lite tjockare papper) som grund. Sedan klär man in den i valfritt papper och dekorerar som man vill.

För att skriva text använder jag ofta en dymo där man enkelt kan klicka fram det man vill ha skrivet. Finns billiga och bra på tex Claes Olsson. Jag kan tycka det är lite omständigt att dra fram alla stämplar, hitta papper att stämpla på och sedan klippa ut. Mycket enklare med dymo =) Dessutom blir det lite kontrast till den annars romantiska stilen på dessa tags.

En gång när jag stod på en julmarknad och sålde mitt hantverk kom det fram en dam och tittade på ett blommigt kort med just dymo-text. Hon sa "Den här texten passar inte in här tycker jag, jag tycker inte om att det är svart bakgrund, inte rätt stil". Då tänkte jag att hon kan göra sina egna kort för JAG tycker faktiskt det var jättefint! =P Så det så!2 kommentarer:

  1. Helt rätt! Skit i vad andra tycker och gör det du själv tycker om. Då blir det bäst! Och JAG gillar iaf kontrasten det blir av dymon. (Sen är jag ju i o för sig själv en aning dymo-frälst...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja visst är det snyggt med dymotext!! :-)

      Radera