onsdag 15 januari 2014

Litet paket med stort kort

Detta är en mini-inslagning av ett lypsyl =) Tycker själv att det ser ut som en inslagen tampong men det är det alltså inte. Det skulle bli en liten "princip-present" till min bror (har speciella Aloe Vera-lypsyl som jag säljer på min salong) men bara för att det är en liten sak ska man inte glömma bort inslagningen. Och här har jag valt att satsa på kortet istället för själva paketet. Se så gulligt det blir och hur glad skulle man inte bli om man fick en sån här liten gullig present. =) Självklart matchar jag presentpappret, rosetten och kortet.

Så här kan man också göra om man vill ge bort pengar eller ett presentkort. Satsa på kortet och göm det inte i ett tråkigt kuvert. I kortet kan man sedan fästa ett litet kuvert/en ficka där man kan lägga pengarna/presentkortet. Och varför inte lägga till någon liten småsak som man kan slå in.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar