måndag 13 januari 2014

Ny design på klöspelaren

Jag hade lite över av tyget från Åhlens, som jag använde för att klä om stolarna i ett tidigare inlägg. Så då kom jag på den smarta idén att klä om Fias klöspelare. Har länge varit trött på det ljusbeiga teddy-tyget som satt på plattan. Varför ska alltid kattsaker vara fluffiga? Ok det är säkert jättemysigt för katten, men inte ska den väl ligga och sova på klöspelar-foten? =)

Själva klöspelaren sitter fast i plattan med en skruv så det första jag gjorde var att skruva bort den. Sedan klädde jag plattan och fäste tyget på undersidan med häftpistol. För att kunna skruva tillbaka klösdelen gjorde jag ett hål i tyget där skruven ska igenom.

För att klä in toppen på klöspelaren måste man rulla upp snöret en bit. Detta satt fast med en häftklammer så den tog bort den med en tång. Sedan satte jag över tyget som en hätta över toppen och lindade fast snöret igen (över tyget så att det sitter fast) och sedan fäste jag snöret med några spikar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar